Poliklinika IVF predstavljena u emisiji “Dijagnoza i terapija” televizije Z1.

Bonita Kristić, mlada talentirana pjevačica iz Zagreba nova je Miss Earth Hrvatske za 2017.godinu! Ova ambiciozna djevojka pokazala se kao najkompletnija ličnost od svih takmičarki i ponijela je ovu laskavu titulu s kojom je dokazala da je najljepša žena Hrvatske, prenosi bbportal.info Stručni žiri pored njene ljepote, oduševile su i njene vokalne sposobnosti. Bonita je po struci odgojitelj, ali njena najveća strast je pjevanje.

POKRIVTELJSTVO ZA MISS CROATIA2017

 

Važan dio njenog života je i fitness, koji ju je naučio vrijednostima koje primjenjuje na sve ostalo u životu. Bonita se dugo već bavi modelingom i ova titula je samo kruna njene karijere, ona je takođe i zaštitno lice kompanije Proteini.si za Hrvatsku. Obrade pjesama koje je Bonita snimila možete pogledati na njenom YouTube kanalu (Bonita Kristić).

IVF POKROVITELJSTVO

Njene svakodnevne aktivnosti i njeno spremanje za svjetski izbor možete pratiti na instagramu @bonita_kristic. Bonita putuje na Filipine 5. listopada gdje će predstavljati svoju zemlju na izboru za Miss svijeta. Ona će se zajedno sa predstavnicama drugih svjetskih država boriti kroz različite ocjenjivačke susrete, sve do Finalne večeri 4. studenog kada će se u Manili izabrati nova Miss svijeta.

MISS 2017 CROATIA

 

Najdraži dio priprema za svijetski izbor biće joj snimanje Eko videa,kojim će predstaviti ljepote svoje države a ujedno i promovirati ekologiju koja je sastavni dio ovog najprestižnijeg izbora ljepote. Generalni pokrovitelj ovogdišnjeg izbora za Miss Earth Hrvatske bila je Klinika za ginekologiju, porodništvo i reprodukcijsku medicinu IVF – Zagreb

http://www.ljepotaizdravlje.hr/business/mlada-pjevacica-nova-je-miss-earth-hrvatske-za-2017-godinu