PRESS

Interview sa Prof Dr. Sc. Velimirom Šimunićem u BHMagazin- u Saznajte na linku što Prof. Dr. Sc. Velimir Šimunić iz Poliklinike za lijecenje neplodnosti IVF kaže o problemu neplodnosti za BHMagazin.

                                                                                                                  INTERVIEW

10. HRVATSKI KONGRES O HUMANOJ REPRODUKCIJI

pod pokroviteljstvom Mediteranskog društva za reprodukcijsku medicinu

Od 10. do 13. rujna 2015. na Brijunima je održan jubilarni 10. Kongres o humanoj reprodukciji kojem je pokrovitelj bilo ugledno Mediteransko društvo za reprodukcijsku medicinu. Kongres je imao 600 učesnika i 20tak najuglednijih prdavača iz zemlje i svijeta. Time je kongres potvrdio svoju vodeću ulogu za čitavu regiju. 

VIŠE

Pročitajte članak objavljen u časopisu COSMOPOLITAN (listopad/2014)

Pročitajte članak o neplodnosti objavljen u časopisu Mamino sunce br 56.

 

ZDRAVSTVENI TURIZAM - Poliklinika IVF predstavila se u Londonu

Hrvatska je idealna destinacija za zdravlje i odmor - poruka je to koju je skupina hrvatskih stručnjaka iz područja zdravstva i turizma krajem tjedna prenijela londonskoj publici. 

Cilj prošlotjednog susreta medicinske i turističke industrije pronalaženje je kanala kojima bi se informiralo Britance o mogućnostima zdravstvenih tretmana u hrvatskim poliklinikama. Prezentacije su pred londonskom publikom održali dr. Ratimir Lazić iz Klinike za oftamologiju Svjetlost, direktorica Poliklinike za ginekologiju, porodništvo i reprodukcijsku medicinu IVF Anita Šimunić i specijalist ortopedske kirurgije i traumatologije dr. Davor Duvančić u ime Poliklinike Arithera.

PROČITAJTE CIJELU VIJEST OVDJE

Znate li koji su najčešći uzroci neplodnosti kod muškaraca i žena?

Pročitajte članak o neplodnosti objavljen na portalu ordinacija.vecernji.hr

 

 

Upoznajte dječake koji su na svijet došli umjetnom oplodnjom

Odavno smo zaključili da živimo u jednoj prilično paradokslanoj državi. S jedne strane kukamo zbog pada nataliteta, a s druge, ti isti kukaju zbog blagodati umjetne oplodnje. To je jedna od tema koja uvijek podiže prašinu jer zamrznuti embriji jednima su život, drugima tek mogućnost života.

Pogledajte vijest objavljenu na rtl.hr

 

Poliklinika IVF u časopisu Tiptravel

 

Poliklinika IVF predstavljena u emisiji "Dijagnoza i terapija" televizije Z1.

Međunarodni brijunski kongres o humanoj reprodukciji

Međunarodni brijunski kongres o humanoj reprodukciji Hrvatsko društvo za ginekološku endokrinologiju i humanu reprodukciju, Hrvatsko društvo kliničkih embriologa i Hrvatski liječnički zbor na Brijunima od 7. do 10. rujna organiziraju...

Poliklinika IVF ponosno predstavlja novog člana tima

Poliklinika IVF ponosno predstavlja novog člana tima   Poliklinika IVF odnedavno ponosno ističe novog člana tima, dr. med. Igora Maričića, spec. gin., supspecijalista humane reprodukcije, koji će provoditi suvremenu metodu za dijagnosticiranje...
 
Visit us on TumblrVisit us on BloggerVisit us on ScoopITVisit us on TwitterVisit us on FacebookVisit us on InstagramVisit us on PinterestVisit us on Google Plus