Hrvatski  English  

Galerija

Ispis

U ŽELJI ZA NAPRETKOM I POBOLJŠANJEM NAŠE DJELATNOSTI, POSEBNO IVF-a, UREDILI SMO NOVI PROSTOR 

Poliklinika IVF nalazi se u Babonićevoj ulici 121, na Šalati, 20-tak minuta hoda od Kvaternikovog trga. U njenoj blizini je stajalište autobusa koji ide s Kaptola (linija 201). U okolini je nesmetana mogućnost besplatnog parkiranja.

 

Ekskluzivno uređena Poliklinika IVF zauzima gotovo 400m2 prostora u prizemlju nove i moderne zgrade koja ima ostale zanimljive sadržaje.

Poliklinika IVF ima prostranu i modernu čekaonicu, dvije velike ginekološke ambulante koje su potpuno opremljene za cjelokupnu dijagnostiku i male zahvate. U prostoriji medicinske sestre obavlja se priprema pacijentica i trudnica, jednostavni laboratorijski testovi, te pregled i ultrazvučni pregled dojke.

 

Osim širokih mogućnosti ambulantnog rada u područjima ginekologije, opstetricije i reprodukcijske medicine, Poliklinika IVF funkcionira i kao dnevna bolnica. U potpuno odijeljenom i zaštićenom prostoru nalaze se dvije bolesničku sobe, operacijska dvorana i IVF centar. Operacijska dvorana je opremljena za sve male ginekološke zahvate u analgosedaciji, monitorima, sustavom za reanimaciju, UZV aparatima, te zahvate za IVF postupke.

AMBULANTA 2

SOBA ZA MEDICINSKE SESTRE

IVF centar je organiziran po svim modernim principima i pravilima Ministarstva zdravlja RH, EU Direktivama i ESHRE preporukama. IVF centar je podijeljen u četiri jedinice i sastoji se od androloškog laboratorija za vanjske pacijente, embriološkog laboratorija sa posebnim prostorijama za obradu sjemena i kriopohranu gameta i zametaka.

PROPUSNIK  U IVF CENTAR

DVOKREVETNA SOBA ZA PACIJENTE

OPERACIJSKA DVORANA 

EMBRIOLOŠKI LABORATORIJ

ANDROLOŠKI LABORATORIJ ZA VANJSKE PACIJENTE

Poliklinika IVF

Poliklinika za ginekologiju, porodništvo i reprodukcijsku medicinu

Babonićeva 121
10000 Zagreb
tel: +385 (0)1 46 78 600
fax: +385 (0)1 46 78 601
e: pitanja@ivf.hr
e: velimir.simunic@ivf.hr
e: igor.maricic@ivf.hr
Kontaktirajte nas

Pronađite nas na karti

Histeroskopija

POGLEDAJTE SNIMKU AMBULANTNE OPERATIVNE HISTEROSKOPIJE

O Poliklinici IVF

Razgovor sa Prof.dr.sc. Velimirom Šimunićem na međunarodnom kongresu o humanoj reprodukciji:

Velik problem: "U Hrvatskoj je neplodno oko 80.000 parova"

Poliklinika IVF u časopisu Tiptravel

Pročitajte članak o neplodnosti objavljen u časopisu Mamino sunce br 56.

Znate li koji su najčešći uzroci neplodnosti kod muškaraca i žena?

Pročitajte članak o neplodnosti objavljen na portalu ordinacija.vecernji.hr

 

 

10. HRVATSKI KONGRES O HUMANOJ REPRODUKCIJI

pod pokroviteljstvom Mediteranskog društva za reprodukcijsku medicinu

 

Od 10. do 13. rujna 2015. na Brijunima je održan jubilarni 10. Kongres o humanoj reprodukciji kojem je pokrovitelj bilo ugledno Mediteransko društvo za reprodukcijsku medicinu. Kongres je imao 600 učesnika i 20tak najuglednijih prdavača iz zemlje i svijeta. Time je kongres potvrdio svoju vodeću ulogu za čitavu regiju. 

VIŠE

Poliklinika IVF je 12. 6. 2015 dobila odobrenje za obavljanje djelatnosti medicinski pomognute oplodnje temeljem članka 38. Zakona o medicinski pomognutoj oplodnji („Narodne novine" broj 86/12), Pravilnika o uvjetima u pogledu prostora, stručnih radnika, medicinsko-tehničke opreme, sustava kvalitete, te članka 96. Zakona o općem upravnom postupku („Narodne novine" broj 47/09) na razdoblje od 5 godina.

Odobrenje

VIJEST

Poliklinika IVF predstavljena u emisiji "Dijagnoza i terapija" televizije Z1.

VIJEST

ZDRAVSTVENI TURIZAM - Poliklinika IVF predstavila se u Londonu

Hrvatska je idealna destinacija za zdravlje i odmor - poruka je to koju je skupina hrvatskih stručnjaka iz područja zdravstva i turizma krajem tjedna prenijela londonskoj publici. 

Cilj prošlotjednog susreta medicinske i turističke industrije pronalaženje je kanala kojima bi se informiralo Britance o mogućnostima zdravstvenih tretmana u hrvatskim poliklinikama. Prezentacije su pred londonskom publikom održali dr. Ratimir Lazić iz Klinike za oftamologiju Svjetlost, direktorica Poliklinike za ginekologiju, porodništvo i reprodukcijsku medicinu IVF Anita Šimunić i specijalist ortopedske kirurgije i traumatologije dr. Davor Duvančić u ime Poliklinike Arithera.

PROČITAJTE CIJELU VIJEST OVDJE

VIJEST

Upoznajte dječake koji su na svijet došli umjetnom oplodnjom

Odavno smo zaključili da živimo u jednoj prilično paradokslanoj državi. S jedne strane kukamo zbog pada nataliteta, a s druge, ti isti kukaju zbog blagodati umjetne oplodnje. To je jedna od tema koja uvijek podiže prašinu jer zamrznuti embriji jednima su život, drugima tek mogućnost života.

Pogledajte vijest objavljenu na rtl.hr